Archives: 上海的水磨是什么服务

Chen House / C-Laboratory

June 17, 2021 | By admin | No Comments | Filed in: nibtjzsrs.

first_img Architects:C-LaboratoryProject And Construction Team:Marco Casagrande, Frank Chen, Shi-Ding Chen, Nikita Wu, Shu-Gi BaiLocal Knowledge:Missis LeeBuilding Foot Print:138 sqmMaterials:mahogany, concreteSite Area:3,890 sqmCity:Sanzhi DistrictCountry:Taiwan (ROC)More SpecsLess SpecsSave this picture!Recommended ProductsWindowsVEKAWindows – SOFTLINE 82 ADWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – BronzoFinestra B40WindowsFAKRORoof Windows – FPP-V preSelect MAXWoodStructureCraftEngineering – Architectural & FreeformText description provided by the architects. The house is realized on an old Japanese cherry-farm in the Datun -mountains of North-Taiwan. It is designed as a vessel to react on the demanding wind, flooding and heat conditions on the site. Save this picture!The house is a stick raised above the ground in order to let the flood waters run under it. The different spaces are connected to a flexible movement within the axis of outdoor and indoor functions. The smaller bathroom and kitchen unit acts as a kicker stabilizing the wooden structure during the frequent typhoons and earthquakes. Save this picture!Save this picture!The bio-climatic architecture is designed to catch the cool breeze from the Datun -river during the hot days and to let in the small winds circulating on the site between the fresh water reservoir pond and the farmlands. A fire place is used during the winter for heating and for cooking tea. In connection with the bathroom is a small sauna. Save this picture!The house is not strong or heavy – it is weak and flexible. It is also not closing the environment out, but designed to give the farmers a needed shelter. Save this picture!Ruin is when man-made has become part of nature. With this house we were looking forward to design a ruin.Save this picture!Project gallerySee allShow lessVaeksthuset Botanical Garden / CebraArticlesPolish Pavilion / WWA ArchitectsArticles Share Projects ArchDaily Year:  Chen House / C-Laboratory Taiwan (ROC) Area:  62 m² Year Completion year of this architecture project 2008 CopyHouses•Sanzhi District, Taiwan (ROC) “COPY”center_img Architects: C-Laboratory Area Area of this architecture project Save this picture!+ 28 Share Chen House / C-LaboratorySave this projectSaveChen House / C-Laboratory “COPY” Houses CopyAbout this officeC-LaboratoryOfficeFollowProductsWoodBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodHousesSanzhi DistrictTaiwan (ROC)Published on July 02, 2009Cite: “Chen House / C-Laboratory” 02 Jul 2009. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorDining tablesB&B ItaliaDining Table – BullSkylightsVELUX CommercialModular Skylights – Atrium Longlight / RidgelightLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsConcreteKrytonSmart ConcreteCompositesPure + FreeFormTechnical Guide – Creating a Seamless Interior and Exterior Material TransitionEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedWire MeshCarl Stahl DecorCableGreen Wall System – FAÇADESCAPE™More products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Chen House / C-Laboratory是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/27429/chen-house-c-laboratory Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/27429/chen-house-c-laboratory Clipboardlast_img read more

Tags: , , , , , , , , , , ,